Autoschade W.A. de Jong auto uitdeuken
Schade?
Laat ons het maar opknappen

Ga voor autoschadeherstel naar Autoschade W.A. de Jong

Elke schade is anders en iedere schade kent dan ook haar eigen reparatiemethode. Dat leer je vanzelf na jarenlang werken in een garage. Door schade wordt men wijs, zullen we maar zeggen. Zo is spuitwerk zeker niet altijd nodig dankzij onze specialistische schade-restyling… en dat scheelt voor u weer in de kosten!

Schadeherstel

Heeft u schade aan uw auto, bel of kom bij ons langs. In onze modern ingericht werkplaats hebben we alle ruimte om uw auto uit te deuken en daar waar nodig is te spuiten. Ook kunnen we uw schade restylen. Dat wil zeggen herstellen zonder spuiten. Met speciaal gereedschap wordt de schadeplek behandeld en van binnenuit uitgedeukt. Hierbij beschadigt de lak niet en hoeft er geen spuitwerk te worden verricht. Uw deuk is weg, zonder kosten te maken voor de lak. 

Koplampenreparatie

Zijn uw koplampen dof geworden of beschadigd? Voor de veiligheid in het verkeer is het essentieel dat de koplampen van uw auto goed functioneren. Wij demonteren de koplampen en de verweerde laag wordt verwijdert en vervolgens gepolijst. Er wordt een nieuwe UV bestendige krasvaste laag op de koplamp gespoten, zodat de koplampen helder en netjes worden. Het herstellen van koplampen is specialistisch werk dat u dus beter kunt overlaten aan een professionele garage. Dit zorgt ervoor dat u goed zichtbaar bent en zelf prima zicht hebt. 

Motorfietsschade

Ook voor schadeherstel aan uw motorfiets kunt u bij ons terecht. Voor allerlei soorten schade aan uw motorfiets kunt u gerust langskomen zoals, het herstel van kunststofkappen, spuitwerk, uitdeuken, lakschade herstellen, spatborden vervangen of herstellen en het stalen en coaten van de binnenkant van de brandstoftank.

Caravanherstel

Waarom zou u de hele wand van een beschadigde caravancarrosserie laten vervangen als de schade ook lokaal kan worden hersteld? Kleine deuken en andere beschadigingen aan uw caravan zijn voor Autoschade W.A. de Jong geen probleem om te herstellen. Na reparatie kunt u met uw gave caravan weer op de camping gezien worden.

Kunststofreparaties

Ook voor bumpers en andere kunststofonderdelen geldt vaak dat ze niet vervangen hoeven te worden bij schade. Scheuren, krassen en zelfs gaten kunnen we herstellen. Heeft uw auto parkeerschade opgelopen? Maak snel een afspraak met Autoschade W.A. de Jong in Nieuw-Lekkerland.

Restauratie van oldtimers

Waar we erg trots op zijn bij Autoschade W.A. de Jong is dat we veel kennis hebben in het restaureren van oldtimers. Het is natuurlijk mooi werk om deze klassiekers weer van hun originele pracht te voorzien. Ook voor beschadigingen aan oldtimer brommers en -motoren hebben wij altijd wel een oplossing.