Autoschade W.A. de Jong auto laten spuiten
Schade?
Laat ons het maar opknappen

Spuitwerk en schadetaxatie van Autoschade W.A. de Jong

Naast het spuiten van auto’s verrichten wij veel klein industrieel spuitwerk in onze spuiterij. Koelkasten, huisdeuren, meubels, reclameborden, radiatoren: als er lak op moet, kunnen wij het spuiten. Ook voor schadetaxatie en schadeafhandeling gaat u naar Autoschade W.A. de Jong.

Auto laten spuiten of andere objecten?

Door het vele schadeherstel dat wij in de loop der jaren hebben verricht, hebben we een ruime ervaring opgedaan met het spuiten van auto’s. Of er nu enkel een deur, of een complete auto overgespoten moet worden, wij draaien onze hand er niet voor om. Hierbij beschikken we over een professionele lijn van lakken, met een hoge beschermingsgraad.

Heeft u iets dat opnieuw in de lak moet? Maak snel een afspraak: bel 0184-686777, stuur een e-mail of vul ons contactformulier in.

Schadetaxatie en schadeafhandeling

Voor een complete schadeafhandeling en schadetaxatie kunt u bij ons terecht. Doordat wij niet aangesloten zijn bij een groot schadeketen kunnen we de prijzen laag houden. Daar profiteert u als klant van.

Laat ons uw schaderapport opstellen en we verzorgen de gehele schadeafhandeling. Tevens krijgt u in alle gevallen een gratis leenauto van ons mee.